Disclaimer

 
Gebruik van de Website en Materialen

De materialen en informatie op deze website zijn uitsluitend bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Ze zijn eigendom van Handson-Skills.nl en zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag deze materialen en informatie gebruiken en downloaden, mits je akkoord gaat met en voldoet aan alle gebruiksvoorwaarden zoals hier beschreven.

Licentie

Tenzij anders vermeld, vallen de materialen op Handson-Skills.nl onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel (CC BY-NC) licentie. Dit betekent dat je de materialen vrij kunt gebruiken, delen en aanpassen voor persoonlijke doeleinden, maar niet voor commerciële doeleinden. Naamsvermelding is verplicht.

Aansprakelijkheid

Hoewel we streven naar de juistheid en betrouwbaarheid van de materialen en informatie op deze website, kunnen we de volledigheid, juistheid of actualiteit ervan niet garanderen. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele fouten, weglatingen of onnauwkeurigheden. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de resultaten die voortvloeien uit het gebruik van deze materialen en informatie.

Contact

Als je vragen of opmerkingen hebt over deze disclaimer of over het gebruik van de materialen op deze website, neem dan contact via dit email adres: info@handson-skills.nl